Inchide

Trimite unui prieten

Cererile Sindicatelor Medicilor din V4 către Conducerea FEMS

Sindicatele Medicilor din Grupul de la Vișegrad (V4), membre ale FEMS, au remis conducerii FEMS un document în care chestionează acțiunile conducerii FEMS în ultimul an.

Mesajul este remis în limba engleză și este în attachment. Pentru conformitate: Magdalena Janderová, Czech Doctor´s trade union.

În esență, colegii noștri din Ungaria, Cehia, Slovacia și Polonia se întreabă dacă conducerea actuală a FEMS s-a adresat adecvat Comisiei Europene, Comisiei de Sănătate și Comisiei de Muncă, precum și comisiiilor corespunzătoare ale Parlalemntului European, pentru rezolvarea problemelor medicilor europeni și în special a celor care sînt mebrii FEMS.

O problematică ridicată este aceea dacă în FEMS pot fi active organizații ale medicilor din state non-UE care să conducă la migrația nepermisă a medicilor din aceste state către statele UE. În comunicat se face referire la o decizie a FEMS legată de Sindicatul din Grecia și se face referire la o situație din Grecia (CFSMR nu are încă documentele legate de aceată problemă).

Pentru necunoscători, în ceea ce privește prezența în FEMS, ca membri deplini a unor sindicate ale medicilor din țări non-UE, este cazul medicilor din Istanbul și a celor din Ciprul de Nord. scoatem în evidență că admiterea lor în FEMS s-a făcut prin vorul membrilor FEMS.

Tipăreşte pagina - Cererile Sindicatelor Medicilor din V4 către Conducerea FEMS Trimite unui prieten - Cererile Sindicatelor Medicilor din V4 către Conducerea FEMS

publicat de Dr. Dan Pereţianu

Înapoi la Comunicate de presă
Newsletter

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate pe site.

Chestionar

Care este poziția dvs față de modul în care a fost rezolvat de MS diferendul legat de gărzile medicilor

Sînt de acord să se semneze 2 contracte cu spitalul
Este ilegal a se semna cu același angajator 2 contracte