Inchide

Trimite unui prieten

25.07.2016. Cerere organizare Senat Extraordinar

COMUNICAT INTERN


Am participat in 22 iulie, la Constanta la o "adunatura a lui Hipocrat" organizator fiind "achizitia" mea intr-ale sindicalismului, d-na Delia Dumitrescu. A participat si sindicatul nostru de la Calarasi.

Problema discutata a fost " Unificarea miscarii sindicale a medicilor" sub egida Hipocrat si cu sprijinul si participarea Aliantei Medicilor. In subsidiar se punea problema destructurarii CFSMR, cu trecerea sindicatelor noastre, sub presiune sau cu promisiuni desarte la Hipocrat. Pe linga dezertarea frauduloasa a Sindicatelor din Slatina si Caracal, orchestrata de d-na Dr. Bratoi Rosina, consilier local in Slatina, urmeaza sa plece din federatie Constanta si Calarasul.
In urma cu opt ani va atentionam ca CFSMR are doua alternative: sa se reformeze sau sa dispara. N-ati inteles nimic! Am ajuns in situatia de a ne transforma, prin dezertari succesive, intr-o "haita de lupi batrini si singuratici". Va trebui sa va asumati si ridicolul situatiei.
PROPUNERE: Solicitati domnului Presedinte dr. Victor Eseanu, pe linga alte organizari de care este capacitat, sa organizeze un Senat extraordinar, de o zi, in Bucuresti, dupa data de 15 septembrie (cind toata lumea a revenit din vacanta) cu tema "Masuri extraordinare privind reformarea si reorganizarea CFSMR".


Dr. Octavian Georgescu, fost Președinte al CFSMRTipăreşte pagina - 25.07.2016. Cerere organizare Senat Extraordinar Trimite unui prieten - 25.07.2016. Cerere organizare Senat Extraordinar

publicat de Dr. Dan Pereţianu

Înapoi la Comunicate CFSMR
Newsletter

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate pe site.

Chestionar

Care este poziția dvs față de modul în care a fost rezolvat de MS diferendul legat de gărzile medicilor

Sînt de acord să se semneze 2 contracte cu spitalul
Este ilegal a se semna cu același angajator 2 contracte
Trebuie oricum pus în aplicare aliniatul 6 al OUG 20
Nu am nici o părere
Centru Media
Comunitatea medicală
Colegiul Medicilor din România