Inchide

Trimite unui prieten

9.11.1999. Membrii noştri au trecut din condiţia de salariaţi la stat în cea de liberi întreprinzători.SCRISOARE DESCHISĂ


Către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate


CAMERA FEDERATIVĂ A MEDICILOR DIN ROMÂNIA constată marile prefaceri în domeniul legislaţiei muncii medicilor. Membrii noştri au trecut din condiţia de salariaţi la stat în cea de liberi întreprinzători.
Această trecere nu a modificat, însă, aspectele legate de dreptul membrilor noştri de a fi în continuare membri ai CAMEREI FEDERATIVE A MEDICILOR DIN ROMÂNIA., căci, la art. 4 al Legii 54/1991, se arată că liberii întreprinzători organizaţi în profesii libere pot fi membri ai unui sindicat. Prin acest nou statut, de liber întreprinzător, nu au fost diminuate nici drepturile federaţiei de a-şi susţine şi reprezenta, la toate nivelurile, membri, pentru apărarea intereselor lor economice, sociale şi profesionale.
În acest sens, dorim oficializarea relaţiilor dintre CNAS şi CFMR, ca reperzentant al medicilor cu practică independentă, în relaţii contractuale cu casele de asigurari de sănătate.

Preşedinte, Dr. Dan Pereţianu

 

 

Tipăreşte pagina - 9.11.1999. Membrii noştri au trecut din condiţia de salariaţi la stat în cea de liberi întreprinzători. Trimite unui prieten - 9.11.1999. Membrii noştri au trecut din condiţia de salariaţi la stat în cea de liberi întreprinzători.

publicat de Dr. Dan Pereţianu

Înapoi la Comunicate CFSMR
Newsletter

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate pe site.

Chestionar

Care este poziția dvs față de modul în care a fost rezolvat de MS diferendul legat de gărzile medicilor

Sînt de acord să se semneze 2 contracte cu spitalul
Este ilegal a se semna cu același angajator 2 contracte
Trebuie oricum pus în aplicare aliniatul 6 al OUG 20
Nu am nici o părere
Centru Media
Comunitatea medicală
Colegiul Medicilor din România