Inchide

Trimite unui prieten

Manifestul medicilor buzoieni. 19.09.2015.STIMATI CONFRATI

De prea multa vreme statul si guvernantii ne-au desconsiderat si injosit si ne-au obligatsa ne manjimdemnitateaprofesionalasiumana.
Desi eram vulnerabili, acum incearca sa ne accentueze culpabilitatea si sa ne poata manipula prin frica si santaj.
Imaginea publica a profesiei noastre este erodata permanent de scandaluri de presa alimentate de grupuri de interese contrare noua.
Pacientii nemultumiti de neajunsurile sistemului si de conditiile precare din majoritatea spitalelor din tara ne gasesc pe noi tapi ispasitori si isi varsa nemultumirea pe medici.
Politicienii responsabili de jaful national ne indeamna sa plecam din tara daca suntem nemultumiti, sa ne lasam familiile si parintii singuri.
Mai jos de atat nu mai putem cobora, nu mai avem nimic de pierdut!
Haideti sa ne unim, sa lasam deoparte individualitatea si orgoliile personale, sa ne sprijinim reciproc si sa dam dovada coeziunii pentru interesele comune!
Haideti sa ne luptam pentru noi, dar si pentru viitorul copiilor nostri!
Haideti sa ne cerem drepturile legitime, salarii corecte, conditii bune de lucru, siguranta deplina pentru pacientii nostri!
Numai uniti ne putem recastiga prestigiul profesional, demnitatea si independenta profesionala!
NU este greu, am mai ramas putini in tara, dar prin actiunile noastre ii putem readuce in Romania si pe cei care au plecat, putem darama aceasta conspiratie creata impotriva medicilor!

 

MANIFESTUL MEDICILOR BUZOIENI


1. NU VREM SPAGA ! NICI DE LA PACIENTI SI NICI DE LA STAT. STATUL ESTE CEL CARE NE-A DAT SPAGA IN ULTIMII ANI, NU SALARII DECENTE !
2. VREM SALARII CONFORME CU PREGATIREA NOASTRA SI CU IMPORTANTA SOCIALA A PROFESIUNII NOASTRE !VREM PACHETE SALARIALE ATRACTIVE PENTRU TINERII MEDICI, CARE SA LE FACILITEZE MOBILITATEA SI CARE SA II MOTIVEZE SA RAMANA IN TARA SI SA ACOPERE DEFICITUL CRITIC DE SPECIALISTI IN SPITALE !
3. VREM PLATA CORECTA A ORELOR DE GARDA SI A SPORURILOR DIN ASISTENTA SPITALICEASCA, NU PE SALARIUL DIN 2008, CA IN PREZENT !
4. VREM ALOCAREA A CEL PUTIN 7% DIN PIB PENTRU SANATATE, SUMA NECESARA PENTRU SALARII, MEDICAMENTE, DOTAREA SPITALELOR SI OPRIREA MIGRATIEI MEDICILOR !
5. SPRIJINIM REVENDICARILE CELORLALTE CATEGORII DE BUGETARI SI II ASIGURAM CA SOLICITARILE NOASTRE AU CA FUNDAMENT FOLOSIREA TRANSPARENTA SI INTEGRALA A FONDURILOR COLECTATE DE LA POPULATIE SPECIAL PENTRU SERVICII MEDICALE!


SINDICATUL INDEPENDENT AL MEDICILOR DIN BUZAU

 

Tipăreşte pagina - Manifestul medicilor buzoieni. 19.09.2015. Trimite unui prieten - Manifestul medicilor buzoieni. 19.09.2015.

publicat de Dr. Dan Pereţianu

Înapoi la Comunicate CFSMR
Newsletter

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate pe site.

Chestionar

Care este poziția dvs față de modul în care a fost rezolvat de MS diferendul legat de gărzile medicilor

Sînt de acord să se semneze 2 contracte cu spitalul
Este ilegal a se semna cu același angajator 2 contracte
Trebuie oricum pus în aplicare aliniatul 6 al OUG 20
Nu am nici o părere
Centru Media
Comunitatea medicală
Colegiul Medicilor din România