Comunicate de presă

16.11.2017. Poziția Cartel Alfa față de tichetele de masă

From: amalia.blanariu@vocea.biz [mailto:amalia.blanariu@vocea.biz]Sent: Friday, November 10, 2017 12:42 PMTo: hossu@cartel-alfa.roSubject: Solicitare Vocea.bizBuna ziua,Sunt Amalia Blanariu, redactor la portalul de stiri Vocea.biz, si v-am(...)

Cererile Sindicatelor Medicilor din V4 către Conducerea FEMS

Sindicatele Medicilor din Grupul de la Vișegrad (V4), membre ale FEMS, au remis conducerii FEMS un document în care chestionează acțiunile conducerii FEMS în ultimul an. Mesajul este remis în limba engleză și(...)

Guvernul anunță creșterea tarifelor pentru gărzi

Într-un document postat pe situl MS, se arată că Guvernul a decis creșterea tarifelor pentru gărzi la valoarea tarifară a orei medicului care face garda și nu șa valoarea de bază din anul 2009. Documentul a creiat panică(...)

28.07.2016. Despre relații intersindicale

In acest sens, observam si asumarea vinei pentru elaborarea aliniatului 6 din OUG 20 de catre federatia Solidaritatea sanitara. In attach, comunicatul fedratiei (extreas de pe situl acesteia).

16.05.2016. Scrisoare deschisa Fed. Hipocrat adresată Premierului Cioloș

Scrisoarea este semnată și de Sindicatul ProMedica, de CFSMR (fără antet) și de Alianța Medicilor (fără antet). În attach, forma originară word Textul mai jos:

4.04.2016. Susținerea BMA din partea FEMS

În cursul protestelor colegilor de la Asociația Medicală Bulgară (BMA), consucerea sindicatului european al medicilor (FEMS) a treimis un Protest către oficielitățile bulgare, dar și, pewntru cunoștință, membrilor FEMS.(...)

Colegii din Bulgaria încep protestele. 1 Aprilie pentru 6 Aprilie

În attach, vezi scrisoarea Președintelui Asociației Medicale Bulgare, Dr. Vențislav Grozev, către Președintele FEMS, dr. Enrico Reginato prin care îl anunță de începerea protestelor pe 6 Aprilie. Totodată dr. Grozev(...)

22,03,2016. Comunicat FEMS privind greva din România

În attachment, forma pdf a Comunicatului FEMS Stimați colegi, Așa după cum am aflat, medicii români participă la un protest sindical important, pentru a obține ameliorarea condițiilor de muncă. Din păcate,(...)

16.11.2015. Program de Guvernare. Extras Capitol Sănăătate. Cu un mic comentariu din partea redacției

4.2. Sanatate - Elaborarea, dezbaterea publica si adoptarea unei noi legi a sanatatii- Redefinirea statutului personalului medical in societate prin salarizare, traseu de cariera, criterii de evaluare a performantei si integritate, avand ca(...)

13.11.2015. Cererea Cartelului Alfa de a promulga legea de aprobare a OUG 35

Este vorba despre legea prin care cresc salariile medicilor angajati cu 25%. Vezi attach

7.11.2015. Bogdan Hossu despre acțiunile sindicale vs grevele din 1933

Mesajul dlui Hossu este urmarea unei scrisori deschise transmise de dl. Mihuți. Vezi mai jos mesajul dlui Mihuți Dlui. Bogdan Hossu. ianuarie1931-legea curbelor de sacrificiu (...)

26,11,2015. Cartel Alfa vs MS referitor la declarații Ministru

Stimate Domnule Ministru Bănicioiu,Cu surprindere membrii CNS „ Cartel ALFA" au aflat din presă că în urma unei întâlniri cu reprezentanţii Sanitas aţi anunţat „creşteri salariale pentru medici" precum(...)

14.11.2014. Continuarea acțiunilor de protest anti-guvernamentale

Pentru modificarea pozitivă a Legii 62, privind creșterea importanței sindicale anihilată în 2011 de Guvernul Boc. În attach, comunicatul Cartel Alfa

23.09.2013. Solidaritatea Sanitară despre 6% PIB

vezi attach. vezi mai ales graficele referitoare la alocarea pentru sănătate.

  1 2 3 4 5  
Newsletter

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate pe site.

Chestionar

Care este poziția dvs față de modul în care a fost rezolvat de MS diferendul legat de gărzile medicilor

Sînt de acord să se semneze 2 contracte cu spitalul
Este ilegal a se semna cu același angajator 2 contracte
Trebuie oricum pus în aplicare aliniatul 6 al OUG 20
Nu am nici o părere
Centru Media
Comunitatea medicală
Colegiul Medicilor din România