Inchide

Trimite unui prieten

Mai 2012. Proces de anulare a sancţiunii abuzive faţă de colegul nostru dr. Denis Păduraru

În August 2010, dr. Denis Păduraru, fost Secretar General al Senatului CFMR, primeşte o sancţiune abuzivă din partea angajatorului, Inst.Naţ. Medicină Sportivă: avertisment pentru că nu ar fi fost la servici la ora 14. Constatarea a făcut-o un control al Ministerului Sănătăţii, prin dr. A. Călin.

În esenţă, dr. Păduraru era la un curs pentru obţinerea celei de-a doua specialităţi, curs la care a fost trmis de angajator şi la care participa împreună cu directorul instituţiei. Pentru documntaţie, vezi attach.

La Judecătorie, dr. Păduraru a pierdut procesul. dar la Recurs, Curtea de Apel Bucureşti a admis recursul şi acţiunea noastră de intervenţie în favoarea colegului nostru, şi a admis că am avut dreptate. Astfel, colegului nostru i s-a ridicat sancţiunea.

În attach, decizia CAB.Tipăreşte pagina - Mai 2012. Proces de anulare a sancţiunii abuzive faţă de colegul nostru dr. Denis Păduraru Trimite unui prieten - Mai 2012. Proces de anulare a sancţiunii abuzive faţă de colegul nostru dr. Denis Păduraru

publicat de Dr. Dan Pereţianu

Înapoi la Procese
Newsletter

Înscrieţi-vă la newsletterul nostru şi veţi fi la curent cu ultimele informaţii publicate pe site.

Chestionar

Care este poziția dvs față de modul în care a fost rezolvat de MS diferendul legat de gărzile medicilor

Sînt de acord să se semneze 2 contracte cu spitalul
Este ilegal a se semna cu același angajator 2 contracte
Trebuie oricum pus în aplicare aliniatul 6 al OUG 20
Nu am nici o părere
Centru Media
Comunitatea medicală
Colegiul Medicilor din România